24 Hour Callout

CALL NOW: 1-800-123-456

24/7 na usluzi

064 35 32 092

24/7 na usluzi

064 35 32 092

Naša misija

Selidbe Pik je agencija specijalizovana za pružanje usluga selidbe stambenih i poslovnih prostorija, transporta robe i prevoza stvari u Beogradu, Srbiji i inostranstvu. Osnovana je 2007. godine u Beogradu sa već stečenim dvogodišnjim iskustvom u ovim delatnostima. Ideja osnivanja i razvijanja agencije nastala je kao potreba da se klijentima ponudi sasvim novi doživljaj i iskustvo kada su u pitanju usluge koje pruža. Jedan od osnovnih ciljeva agencije je da omogući kvalitetnu i profesionalnu uslugu kojom će klijenti biti zadovoljni. Kao proizvod takvog razmišljanja nametnuo se i prvi radni slogan – Mi selimo Vaš život – koji je ljudima bio veoma simpatičan i primamljiv. U trenutku kada je agencija počela sa radom tržište je već bilo veoma konkurentno, te joj je samim tim i bio veći izazov da se pozicionira i održi svoje mesto među najboljima.

Zahvaljući strogo definisanoj poslovnoj politici koje se drži od samog početka rada, Pik danas važi za jednu od najstručnijih i najprepoznatljivijih agencija za transport i selidbe na ovim prostorima. Najbolji dokaz za to su verni klijenti koji blisko sarađuju sa agencijom, obnavljaju poslovnu saradnju, i preporučuju je ostalim pravnim i fizičkim licima. Činjenica da gotovo 80 odsto ugovorenih poslova dolazi upravo od klijenata sa kojima je već poslovala, kao i od direktnih preporuka, svakako je jedan od aduta na koji je agencija posebno ponosna. Šta više, sve veći broj klijenata, saradnika i korisnika usluga koje pruža, dodatno je motiviše i pokreće da održi ugled i poverenje u branši u okviru koje posluje.

Zašto izabrati nas?

Naše usluge

Vođenje računa o svim detaljima, počevši od prvog kontakta, pažljivog i detaljnog planiranja, pa sve do poslednjeg trenutka pružanja usluge, apsolutni je prioritet. Namera agencije je da nadmaši sva očekivanja klijenata i da iz dana u dan podiže standarde u ovoj delatnosti na viši nivo.

Kao firma koja je orijentisana ka kvalitetnoj, pouzdanoj i dugoročnoj saradnji, pored osnovnih usluga koje pruža, agencija nudi i besplatnu procenu, korisne savete i odgovore na najčešća pitanja u vezi sa selidbama, transportom i prevozom.

Ne zaboravite da je Pik agencija koja seli Vaš život, a ne samo nameštaj, robu ili stvari sa jedne na drugu lokaciju i koja se u skladu sa tim u potpunosti prilagođava situaciji i potrebama svojih klijenata.

Pozovite i uverite se zašto se Pik razlikuje od ostalih!

Selidbe Pik - O nama

Pozovite nas

Na raspolaganju smo vam 24 sata, 7 dana u nedelji

0113118403
0643532092
063653777