Selidbe Beograd

Selidbe

Kompletna usluga uključuje demontažu nameštaja ili poslovnog / magacinskog inventara, pakovanje i zaštitu, slaganje u vozilo, prevoz i iznošenje stvari do nove lokacije, raspakivanje i montažu.

Transport Beograd

Transport

Teretni deo svih naših vozila (dva kombija i dva kamiona) je namenski opremljen za transport. Posedujemo i posebni kamion sa rampom za teški i kabasti teret.

Prevoz specijalnog tereta

Prevoz specijalnog tereta

Naš tim je specijalizovan za transport posebnog tereta poput sefova, kasa, klavira, … Za prevoz specijalnog tereta koristi se posebna oprema kao i poseban tim obučen za takav posao.

Pakovanje i zaštita

Pakovanje i zaštita

Bezbedno pakujemo i štitimo Vaše pokućstvo i kompletan nameštaj ukoliko to želite. Materijal za pakovanje uključuje kartonske kutije, puc puc foliju, streč foliju i rebrasti karton.

Montaža i demontaža

Montaža i demontaža

Određeni nameštaj ili inventar nije moguće preseliti ukoliko se prethodno ne demontira. Naši iskusni monter majstori pomoći će vam da se montaža / demontaža uradi na najbojli mogući način.

Skladištenje

Skladištenje

Usluga skladištenja uključuje odvoženje i skladištenje stvari, pokućstva ili inventara u naš magacin gde ih odlažemo i čuvamo na bezbednom mestu.

Odvoženje na deponiju

Odvoženje na deponiju

Sve nepotrebne stvari kojih želite da se otarasite odvozimo na deponiju.

24 Sata

NA USLUZI

011 311 8403
064 353 2092
063 653 777